Четвер, 02.05.2024, 11:52
Вітаю Вас Гість | RSS

Великорудківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 29 » Свято вдячності
15:01
Свято вдячності

     24.04.2014. Відбулося традиційне «Свято вдячності», на якому відзначено кращих учнів та вчителів, що гідно представляли нашу школу на районних предметних олімпіадах, конкурсах, фестивалях, спортивних змаганнях. Учні школи на районному рівні вибороли 19 призових місць. Номінацію «Відмінник школи» вручили ученицям 3 класу Московчук Валентині та Соколян Анастасії, ученицям 11 класу Мансировій Анастасії та Мостепанюк Євгенії.

            За результатами олімпіад, конкурсів, змагань найвищий рейтинг в 11-класників. Мансирова Анастасія, Мостепанюк Євгенія, Бойченко Катерина, Кива Євген не тільки добре вчаться, а й беруть активну участь у житті школи, села. Так, Бойченко Катерина зайняла І місце у районному фестивалі, присвяченому 200-річчю Т.Шевченка в номінації «Художнє читання», ІІ місце в олімпіаді з німецької мови, ІІІ місце - в олімпіаді з української мови та літератури. а ще вона грає в міні-футбол (команда школи зайняла І місце), в волейбол (ІІІ місце), в команді легкоатлетичного кросу (ІІІ місце), співає в ансамблі «Колорит», який зайняв ІІ місце у районному огляді «Веселка». 

Мансирова Анастасія вже третій рік поспіль виборює ІІІ місце в ІІ етапі предметних олімпіад з математики, відмінник школи, бере участь в змаганнях з техніки пішохідного туризму на районному туристичному зльоті (І місце), співає, грає в футбол.

Мостепанюк Євгенія - відмінник школи, грає в футбол, волейбол, співає, зайняла ІІІ місця в олімпіаді з російської мови та літератури та в районному конкурсі - захисті науково-дослідницьких робіт МАН. Киві Євгену, учню 11 класу,  вручена номінація «Кращий декламатор»: у районному конкурсі «Тарасовими шляхами» зайняв І місце, а конкурсі «Посміхнімось щиро Вишні» - ІІ місце. А ще він в збірних командах школи з баскетболу, футболу, «Молодь обирає здоров’я», туристичній команді. А учениця 11 класу Кисла Катерина отримала номінацію «Кращий соліст» (ІІІ місце у районному конкурсі «Веселка»). Відзначили і переможця конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика учня 10 класу Ясинка Вадима та ученицю 7класу Оніпко Ірину в конкурсі шевченкознавців.

Номінацію «Юний інформатик» отримав й учень 9 класу Андрішко Сергій, який зайняв ІІІ місце в районній олімпіаді з інформаційних технологій. Нагороду отримала і команда - учасник фестивалю «Молодь обирає здоров’я» (керівник Бондаренко С.А.), яка зайняла ІІІ місце в районі.

            Вручені грошові винагороди та грамоти 27 учням школи  А допомогли нам у цьому підприємці,  фермери, одноосібники Супруненко Володимир, Кущ Григорій, Яцко Володимир, Яцко Віталій, Тютюнник Геннадій, Безнос Анатолій, Мансирова Аріфа, Смітюх Юрій, Смітюх Леонід.

Отримали грамоти і ті, хто веде учнів до нових перемог та звершень, які підготували призерів олімпіад, конкурсів, спортивних змагань: Заіченко В.І., Чорновол Л.М., Номерчук К.М., Рева В.П., Ригована Л.І., Прядко С.П., Кива В.О., Бондаренко С.А., Ребро Г.М.

            Слова-вітання звучали  від директора школи Заіченка В.І., сільського голови Калюш В.А. Зі словом вдячності від номінантів виступила  учениця 11 класу Бойченко Катерина.

Гостей вітає 5 клас

Учитель математики Рева В.П. та учениця 11 класу Мансирова А.

7 клас

Учитель української мови та літератури Чорновол Л.М. вітає учня 11 класу Киву Є.

Директор школи Заіченко В.І. із нашими спортсменами

Заступник директора школи Ригована Л.І. вітає ученицю 11 класу Мостепанюк Є.

Бондаренко С.А. вітає призерів фестивалю "Молодь обирає здоров'я"

Учитель історії і географії Ребро Г.М. із нашими туристами

Номерчук К.М. і ансамбль "Колорит"

 

Переглядів: 548 | Додав: Vrudka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Велика Рудка
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Архів записів

Великорудківська ЗОШ І-ІІІ ступенів © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz